Kjøpsprosess og Returer

Hvordan handle hos oss?

Vi har FRI FRAKT til ordrer over 800 NOK og ingen skjulte gebyrer!

1. Legg varen(e) du ønsker i handlekurven

2. Gå til «kassen»

Vi bruker Klarna Checkout sin kassetjeneste i nettbutikken.

3a. Hvis du allerede er registrert hos Klarna skriver du inn din e-post adresse, postnummer og din info vil automatisk komme opp.

3b. Hvis du ikke er registrert hos Klarna fyller du inn skjemaet med din e-post, ditt navn, adresse og mobilnummer.

4. Det velges automatisk Klarna Faktura (betal om 14 dager) som betalingsmåte. Ønsker du å betale med kort endrer du dette under betalingsmåter.

5. Ordre behandles og sendes normalt samme dag som vi mottar den, evt. dagen etter hvis det er stor pågang.

6. Avhengig av størrelse, verdi og vekt sendes pakkene enten som A-post -rett til din postkasse, eller som servicepakke med SMS-varsling (som hentes på ditt nærmeste poststed). Når vi behandler ordren vil vi informere deg om hvordan din pakke sendes.

 

Hva hvis du ønsker å returnere en eller flere varer?

Vi har 60 dagers åpent kjøp.

Vi har desverre ikke anledning til å betale for returporto, men du vil motta et gavekort/rabattkode fra oss på returportoens beløp så snart vi mottar pakken. Dette beløpet kan brukes i nettbutikken vår.

1. Fyll ut angrerettskjemaet med din info

2. Pakk varen(e) inn i emballasje sammen med angrerettskjemaet og med beskjed om du ønsker å bytte i annen vare eller pengene tilbake. (Notèr gjerne ditt kontonummer så får vi behandlet returen raskere.)

3. Skriv følgende adresse på pakken: Shafran AS, Kallastenveien 49, 1708 Sarpsborg

4. Lever pakken på ditt nærmeste postkontor/Post i butikk

 

Skulle noe være uklart må du gjerne ta kontakt på epost eller kontaktskjema.

Les mer om oss.

Angrerett

Du har i følge norsk lov rett til å angre kjøpet ditt innen 14 dager etter at du mottok varen. Dette har vi utvidet til 60 dager, uten at vi stiller spørsmålstegn ved din retur. Er varen brukt og verdien forringet, vil tilbakebetalingen gjenspeile verditapet på varen.

Om du ønsker å benytte deg av angreretten, fyller du ut angrerettskjemaet som følger med i pakken. Returporto betaler du selv. Du vil motta en rabattkode tilsvarende returportoen som du fritt kan benytte neste gang du handler i vår butikk.